Nieuws 2018

Op 25 maart jl. is tot groot verdriet onze eigenaar, Ton Kerkhof, overleden. Ton is slechts 70 jaar geworden. Op verzoek van de familie is Ton in besloten kring gecremeerd. We willen alle mensen die ons gesteund hebben bedanken. Tevens bedankt voor het begrip tijdens deze moeilijke periode en op voorhand voor de periode die nog voor ons ligt.

Ton Kerkhof 04 december 1947 – 25 maart 2018

 

 

Januari 2018: Zoals vele van u bekend is oliehandel Kerkhof van origine als handelsmaatschappij in antraciet en petroleum gestart in de jaren 40. Ondanks de uitbreiding door de jaren heen in assortiment en de moderne wijzigingen in de markt van de brandstoffen hebben wij nog altijd antraciet en petroleum op voorraad. Petroleum is nog altijd een veel gebruikte brandstof maar antraciet wordt nog nauwelijks gebruikt. We hebben daarom na lang wikken en wegen besloten te stoppen met de handel in antraciet. De winter 2017-2018 is echt het laatste jaar dat we antraciet in de verkoop hebben. Bij ons aan de balie is een adres verkrijgbaar van een andere leverancier waar u in de toekomst terecht kunt voor uw kolen.

 

Nieuws 2017

Oliehandel Kerkhof heeft haar activiteiten uitgebreid met de overname van Gebroeders Boot BV te Gouda. Eigenaar Dhr. Boot vond het tijd om eens echt van een pensioen te gaan genieten en heeft hierop zijn bedrijf te koop aangeboden. Gesprekken over een eventuele overname waren er al eerder geweest tussen ons en we konden eigenlijk wel vaststellen dat we het beide een goed plan vonden om hiermee door te gaan. Voor Dhr. Boot was het van groot belang dat zijn klanten met dezelfde zorg en vertrouwen behandeld zouden worden en gezien onze historie samen waren we er eigenlijk al snel uit. Per 1 september 2017 is de overname een feit en zullen wij de werkzaamheden van Gebroeders Boot BV één op één overnemen. Klanten kunnen gewoon blijven bellen naar het telefoonnummer 0182-513667 of mailen naar info@gebroedersboot.nl. Dhr. Boot zal ons daar waar noodzakelijk nog een tijd ondersteunen. Het vertrouwde merk Technoline van Gebroeders Boot BV blijft bestaan. Natuurlijk krijgen de klanten te maken met nieuwe gezichten maar de service en betrouwbaarheid die ook onze bestaande klanten al meer dan 60 jaar gewend zijn van ons, zal de rode draad zijn voor een prettige samenwerking.

Wim Boot en Wim Slangewal feliciteren elkaar met de overname.

 

In januari 2017 krijgen wij onze nieuwe vrachtwagen voor het uitrijden van gasflessen. In tegenstelling tot de andere vrachtwagens hebben wij gekozen voor de kleur grijs. Het geel wat u van ons gewend bent gaat bij iedere nieuwe aanschaf plaats maken voor de nieuwe kleur grijs.

Inmiddels is het februari 2017 maar hier is onze nieuwe vrachtwagen dan toch!

Daf Gaswagen

Nieuws 2016

Per 1 januari is een wetswijziging van kracht geworden welke voor met name voor het vullen van wisselreservoirs met LPG op een tankstation van toepassing. Praktisch gezien komt het erop neer dat het niet langer is toegestaan om wisselreservoirs af te vullen met LPG (voor bijvoorbeeld vorkheftrucks). Het afvullen van degelijke flessen en reservoirs is uitsluitend toegestaan bij speciaal daarvoor ingerichte gasvulstations.

Tot december 2017 is ons nieuwe Skal-certificaat geldig. Dit certificaat geeft aan dat wij aan alle regels voldoen voor de verkoop van biologische oliën. Ons BRC-certificaat is ook weer een jaar geldig tot 19 november 2017.

Nieuws 2015

Primagaz heeft dit afgelopen voorjaar een nieuwe fles op de markt gebracht. Het betreft een lichtgewicht stalen fles die niet veel zwaarder weegt dan de kunststofvarianten. Er zijn 2 maten te verkrijgen, de Easy Blue Plus met een inhoud van 6 kilo en een Easy Blue XL met een inhoud van 9,5 kilo. Het succes van met name de 6 kilo is zo groot dat er momenteel een leveringsprobleem bij Primagaz is.Wij vertrouwen er op dat dit snel wordt opgelost.